4. Súčanské Kopečky

07.07.2021 – 08.08.2021

Dĺžka: 43 KM

Prevýšenie: 960 m

Horná Súča Repáky – HS Krásny Dub – HS Bzovík otočka za oranžovou značkou na konci asfaltky – HS Vlčí Vrch (medzi domy) – HS Dúbrava (cez Dolinku)

Ide sa v  tomto smere, začať sa môže kdekoľvek na trati, skončiť však na tom istom mieste.

Platnosť okruhu: 07.07.2021 - 08.08.2021

Vrchárska prémia – Krátky kopec Repáky

Vrchárska prémia – Krátky kopec Krásny Dub

Vrchárska prémia – Krátky kopec Bzovík

Vrchárska prémia: Dlhý kopec Vlčák:

https://www.strava.com/segments/29054386

Vrchárska prémia: Krátky kopec Dúbrava:

https://www.strava.com/segments/21502289

Otočka na Bzovíku Otoc Bzovik

Celkový čas

Poradie
CyklistaCelkový časRozdielPriemerná rýchlosť
1.Vladimír Jelínek01:25:5330,27 km/h
2.Peter Ceniga01:26:57+00:01:0429,90 km/h
3.Vladimír Pařízek01:27:25+00:01:3229,74 km/h
4.Miro Ďurači01:27:47+00:01:4529,62 km/h
5.Vladimír Šopoň01:28:27+00:02:3429,39 km/h
6.Peter Ondris01:28:54+00:03:0129,24 km/h
7.Dávid Chrenko01:29:05+00:03:1229,18 km/h
8.Jakub Jando01:30:46+00:04:53
28,84 km/h
9.Marko Sagan01:34:28+00:08:3527,52 km/h
10.Michal Zbýňovec01:36:06+00:10:1327,05 km/h
11.Anton Gardian01:38:52+00:12:5926,30 km/h
12.Pampúch01:38:58+00:13:0526,27 km/h
13.Michal Švec01:40:47+00:14:5425,80 km/h
14.Milan Vatrt01:41:14+00:15:2125,68 km/h
15.Igor Vrábel01:41:40+00:15:4725,57 km/h
16.Juraj Mátel01:42:20+00:16:27
17.Matúš Beták01:43:28+00:17:3525,13 km/h
18.Adrián Keňo01:45:31+00:19:3824,64 km/h
19.Soňa Kállay01:46:58+00:21:0524,30 km/h
20.Vladimír Brožek01:48:35+00:22:4223,94 km/h
21.Marek Magala01:50:01+00:24:0823,63 km/h
22.Dušan Divinec01:55:07+00:29:1422,58 km/h
23.Róbert Ochránek02:09:04+00:43:4720,05 km/h
Silvester SnitkaOdklad

Vrchárska prémia

PoradieCyklistaRepáky – krátky
Čas / Body
Krásny dub – krátky
Čas / Body
Bzovík – krátky
Čas / Body
Vlčák – dlhý
Čas / Body
Dúbrava – krátky
Čas / Body
Body spolu
1.Peter Ceniga00:07:16 – 100:04:11 – 500:04:10 – 500:12:04 – 400:04:48 – 520
2.Vladimír Pařízek00:07:21 – 000:04:28 – 300:04:13 – 300:11:23 – 1000:04:53 – 319
3.Jakub Jando00:07:11 – 200:05:00 – 100:04:45 – 000:11:49 – 600:04:55 – 211
4.Vladimír Jelínek00:06:17 – 500:05:02 – 000:04:44 – 000:12:46 – 000:05:25 – 16
5.Peter Ondris00:07:32 – 000:04:55 – 200:04:43 – 100:12:29 – 2
00:05:28 – 05
6.Miro Ďurači00:07:32 – 000:05:14 – 0 00:04:50 – 000:12:27 – 300:05:40 – 03
7.Vladimír Šopoň00:07:04 – 300:05:07 – 000:04:59 – 000:13:43 – 000:05:52 – 03
8.Pampúch00:09:05 – 000:05:59 – 000:04:41 – 200:15:30 – 000:05:43 – 02
9.Dávid Chrenko00:07:48 – 0 00:05:16 – 000:05:26 – 000:12:32 – 100:05:47 – 0
1

Šprintérska prémia

PoradieCyklistaČas šprintuBody
1.Michal Zbýňovec00:00:487
2.Vladimír Brožek00:00:495
3.Milan Vatrt00:00:523
4.Vladimír Šopoň00:01:002
5.Dávid Chrenko00:01:011
5.Dušan Divinec00:01:011