3 Velka Javorina

3. Veľká Javorina

JÚN 2021

Dĺžka: 72 KM

Prevýšenie: 1 356 m

Hrnčiarové => Veľká Javorina (treba prejsť kolečko okolo vysielača) => Hrnčiarové => Stará Turá => Hrachovište => Krajné => Podkylava => Polianka => Myjava => Poriadie => Papraď => Stará Turá => Hrnčiarové

Ide sa v  tomto smere, začať sa môže kdekoľvek na trati, skončiť však na tom istom mieste.

Platnosť okruhu: Jún 2021

Vrchárska prémia - najdlhší kopec - Javorina Origo

Vrchárska prémia - krátky kopec

!!!segment označený ako downhill a nezobrazuje sa live na zariadeniach!!!

Celkový čas

Poradie
CyklistaCelkový časRozdielPriemerná rýchlosť
1.Peter Ceniga02:18:0631,35 km/h
2.Radek Terifaj02:21:53+00:03:4730,51 km/h
3.Vladimír Šopoň02:25:49+00:07:43
29,69 km/h
4.Peter Ondris02:27:56+00:09:5029,26 km/h
5.Michal Zbýňovec02:31:25+00:13:1928,59 km/h
6.Silvester Snitka02:33:49+00:15:4328,14 km/h
7.Matúš Beták02:45:10+00:27:0426,21 km/h
8.Michal Švec02:46:23+00:28:1726,02 km/h
9.Pampúch02:47:17+00:29:1125,88 km/h
10.Marek Magala02:52:34+00:34:2825,09 km/h
11.Igor Vrábel02:55:05+00:36:5924,73 km/h

Vrchárska prémia

PoradieCyklistaNajdlhší kopecNajdlhší kopec bodyKrátky kopecKrátky kopecBody spolu
1.Peter Ceniga00:25:172000:05:15525
2.Peter Ondris00:26:191000:05:41313
3.Radek Terifaj00:27:40500:06:0527
4.Vladimír Šopoň00:28:13300:06:4103
4.Michal Zbýňovec00:28:38200:06:1913
6.Silvester Snitka00:29:29100:07:1501

Šprintérska prémia

PoradieCyklistaČas šprintuBody
1.Michal Zbýňovec00:00:547
2.Vladimír Šopoň00:01:135
3.Radek Terifaj00:01:143
3.Peter Ceniga00:01:143
5.Marek Magala00:01:161